Keramika Gorenje

 

Kuhinjski program

 

Uporabite dlani. V razpon palca in mezinca je mogoče ujeti sijajne ali matirane podobe kuhinjske domačnosti. Kvadrati običajnih dimenzij omogočajo tudi neobičajna sestavljanja. Vi določite, ali naj kuhinja že na prvi pogled izžareva nostalgije babičinih receptov ali odseve nove ustvarjalnosti.

 

Kopalniški program

 

Odprite oči. Iz sproščenega sveta fantazij, ki si jih lahko privoščite v lastni kopalnici, lahko preklopite na prav tako privlačne podobe resničnosti. Kopalnica je pravi prostor za ploščice v barvah dobrega življenja, ki jih še poudarijo vzorci in prestižne obrobe.

 

Talni program

 

Bistvo doma je, da se v njem dobro počutimo. To, na kar stopimo, je vselej topleje, kot si mislimo, ker nas dom navdaja s sproščenostjo. Keramika v prostorih bivanja je prijeten in trpežen temelj za vse spremenljive družinske obrede – od otroštva do starševstva.

 

Mrazoodporni program

 

Zaupajte v svoj dom. Saj veste, da ne bo podlegel niti zimskemu mrazu niti pomladnemu dežju. Ploščice na terasi, balkonu ali na vrtu ohranjajo svojo prvotno lepoto in kakovost. Poskrbijo za vaše vsakdanje udobje. In vašo varnost.

 

KATALOGI GORENJE KERAMIKA

pdf_small Keramika Gorenje (pdf)   issuulogo Keramika Gorenje (flash)
pdf_small Keramika Gorenje novosti (pdf)   issuulogo Keramika Gorenje novosti (flash)
Print Friendly, PDF & Email