Klasična strešna okna

stresnooknoVELUX strešna okna s sredinskim vpetjem ponujajo veliko za svojo ceno in so zelo praktična. Ročico za odpiranje smo namestili zgoraj, kar pomeni, da imate na voljo veliko prostora za rokovanje z vašimi okni. Neposredno pod ta okna lahko namestite tudi pohištvo, kar odpiranja ne bo oviralo.

VELUX strešna okna s sredinskim vpetjem so na voljo v poliuretanski in leseni izvedbi. Okno z električnim pogonom INTEGRA® v poliuretanski ali leseni izvedbi ponuja udobje s pritiskom na gumb.

 

 

Lesena strešna okna GGL Plastificirana strešna okna GGU Inteligentna strešna okna INTEGRA®
     
Strešna okna iz naravnega borovega lesa. Zelo kakovosten les prostoru  podari slog in občutek udobja. Bela okna, ki ne potrebujejo vzdrževanja, so idealna za prostore z visoko vlažnostjo, kot so npr. kuhinje in kopalnice. Zadnji krik na področju udobja. Naš daljinsko krmiljeni sistem uporablja najsodobnejšo io homecontrol tehnologijo.

 


  Udobna ročica za odpiranje omogoča enostavno odpiranje in zapiranje oken ter prezračevanje. Vaši otroci bodo varnejši, če boste vgradili taka strešna okna, ki se odpirajo z ročico, ki je ne morejo doseči. Odrasli pa bodo zlahka dosegli na zgornjem delu okna vgrajeno ročico tudi tedaj, ko se neposredno pod strešnim oknom igrajo otroci.
     
  Po zasuku okna in blokadi v izbranem položaju, imate obe roki prosti za enostavno čiščenje zunanjega stekla.
Print Friendly, PDF & Email