Pogoni dvižnih garažnih vrat

NOVA LINIJA POGONOV LIFT MASTER

Nova linija pogonov LiftMaster  je izdelana po željah evropskih kupcev. Združuje prefinjen dizajn z inovativno tehnologijo. Pogoni so v stanju mirovanja izredno varčni, poraba znaša le  0,8W. Prav tako so najhitrejši pogoni na trgu z hitrostjo 200mm/s

 

 

Izredno tiho in gladko odpiranje vas bo naravnost navdušilo. Pri novih pogonih dvižnih garažnih vrat MKL-Systems ne uporablja več klasične žarnice, pač pa LED tehnologijo. Prednost je vsekakor daljša življenska doba LED modula, ter boljša osvetlitev prostora. Vključno z novimi pogoni, na trg prihajajo novi estetsko dovršeni 2 in 4-kanalni daljinci, z zaščito proti samodejnemu proženju.

Novi 4-kanalni daljinček z zaščito proti samodejnemu proženju

 

NA VOLJO SO POGONI DVIŽNIH VRAT:

VRSTA POGONA POVRŠINA VRAT HITROST ODPIRANJA v (mm/s)
LiftMaster  60EV  do 10,7m2 160
LiftMaster 80EV do 13,5m2 200
LiftMaster 100EV do 16m2 200

 

SVETOVNA NOVOST MYQ

MKL-Systems v povezavi z podjetjem LiftMaster ponuja svetovno novost na področju odpiranja garažnih vrat. Poleg do sedaj znanega odpiranja z pomočjo daljinca, čitalca prstnih odtisov ali kodnega ključa, vam sedaj ponujamo tudi odpiranje vrat z pametnim  mobilnim telefonom, preko internetnega vmesnika (gateway) . Tako imate popoln nadzor nad vašimi garažnimi vrati kjerkoli na svetu.Vrata lahko odpirate in zapirate, prav tako lahko preverite kdaj so bila vaša garažna vrata nazadnje odprta oz. koliko časa so odprta. . Sistem vas lahko tudi opozori v trenutko ko se vaša vrata odprejo (v primeru da ste na dopustu).

 

KAKO DELUJE:

PREDNOSTI NOVIH POGONOV: 

Hitrost odpiranja 200mm/s
MyQ – Revolucionarna tehnologija na
področju odpiranja garažnih vrat
 
Omogoča delovanje pogona in daljinca
na najbolj zanesljivi frekvenci do sedaj
Izredno tiho delovanje pogona 
Nizka poraba v stanju mirovanja
LED tehnologija osvetlitve prostora

     

 

 VIDEO:

 
 

 

DODATNE SLIKE:

 
 
 
 
 

 

POGONI INDUSTRIJSKIH DVIŽNIH VRAT:

 

Več>>

Print Friendly, PDF & Email