Predokenski sistem rolet

Je idealna rešitev za že dokončane objekte, ker se sistem pritrdi neposredno na okvir okna, v posebnih primerih tudi na fasado.

Montaža je preprosta in hitra. S predokenjskimi roletami lahko zaradi velikega izbora različnih barv omarice, vodil in lamel vplivate na zunanji videz objekta.

Omarica, vodila in zaključna letev so iz aluminija in prašno barvani. Lamele so lahko aluminijaste ali iz ekstrudirane plastike.


 

Pri predokenskem sistemu lahko izbirate med štirimi različnimi oblikami omaric – polokroglo, okroglo, 45- in 20-stopinjsko. Vse oblike so dobavljive v dveh izvedbah. Iz valjanega aluminija, kjer je debelina aluminija pri omaricah 0,8 mm, in iz ekstrudiranega aluminija, kjer je debelina omarice 2 mm. Vse druge komponente – vodila, stranski pokrovi omaric, mehanizem – so enake.BARVEStandnardne barve vodil, omarice in zaključne letve so BELA, BEIGE, SREBRNA IN ČOKOLADNO RJAVA. Za doplačilo lahko izberete katerokoli barvo po lestvici RAL. Izvedba poševnih rolet je mogoča le z ALU-lamelnim plaščem.

ROLETNI PLAŠČ
je lahko PVC ali ALU, polnjen z izolacijsko peno.

KRMILJENJE
rolete je lahko ročno ali avtomatizirano (elektromotor, programska ura, senzorji).

INTEGRIRANI KOMARNIK
V vse modele predokenskih rolet je mogoče vgraditi tudi integrirani komarnik ali namesto komarnika dodatno senčilo screen

 

 

predokenski-sistem-rolet_20_stopinjska_omarica   predokenski-sistem-rolet_45_stopinjska_omarica
  predokenski-sistem-rolet_polokrogla_omarica   predokenski-sistem-rolet_okrogla_omarica

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email