Nadokenski sistem rolet

Nadokenski roletni sistem se montira nad okno. Primeren je za montažo na okna iz umetne mase, lesa ali aluminija in je optimalna rešitev pri zamenjavi oken ob prenovi.Velikost kasete je različna, za različne vgradne višine.

Lepilna tehnika omogoča statično varen način pritrditve na okno. Za različne velikosti oken in različne višine vgradnje. Optimalna zaščita pred hrupom in toplotna zaščita.

Primeren je za vse profile oken in vrat. Izbor dekorativnega barvnega programa je zelo velik. Zaščita pred mrčesom je lahko, če tako želite, že vključena v sistem.


 

TOP KLASIK IN TOP SOFT

Pri sistemu top klasik obstajata dve izvedbi škatel. Servisni pokrov je samo eden, odpira se s sprednje strani (notranjost stanovanja). Vodila so lahko PVC ali ALU.

 

TOP klasik

TOP soft

INTEGRIRANI KOMARNIK

Pri tem sistemu komarnik teče v dvojnem vodilu na notranji strani med roleto in oknom. Lahko uporabimo PVC- ali ALU-dvojna vodila. Velikost omarice se v primeru integriranega komarnika poveča.

 

TOP klasik s komarnikom

TOP soft s komarnikom

 


DUO LINE

Pri sistemu DUO LINE lahko izbirate med dvema servisnima pokrovoma: spodaj ali spredaj (notranjost stanovanja). Spodnji servisni pokrov je mogoč do debeline oken 83 mm. Vodila so lahko PVC ali ALU.

 

 

INTEGRIRAN KOMARNIK

Komarnik teče na notranji strani, med roleto in oknom, in ne vpliva na velikost omarice.

 

 


TOP DUO

TOP DUO je namenjen širšim okenskim okvirjem (nad 80 mm). Sistem ima možnost odpiranja servisnega pokrova s sprednje ali spodnje strani (kot DUO LINE). Obstaja le ena velikost omarice, in sicer 240 x 260 mm. Vodila so lahko PVC ali ALU.

 

INTEGRIRANI KOMARNIK

Komarnik teče na notranji strani, med roleto in oknom, in ne vpliva na velikost omarice.

 

 


TOP ECO

TOP ECO je izdelek, ki je nastal na podlagi dolgoletnih izkušenj na področju ekogradnje. Glavna značilnost sistema TOP ECO je, da ima servisno odprtino na zunanji strani, torej pred oknom. To pomeni, da lahko z notranje in zunanje strani škatlo popolnoma zapremo. S tem tudi precej zmanjšamo toplotno izgubo. Velika prednost sistema TOP ECO je tudi večja oddaljenost lamel od okna. S tem pridobimo večji zračni prostor in boljšo izolacijo. Pri tem sistemu je mogoče le ALU-vodilo.

Pri sistemu TOP ECO ni mogoče vgraditi integriranega komarnika. 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email