PVC OKNA Rehau

GENEO_okenski_sistemi_-_prospekt_za_inveritorja-data-1


 

 

 

Okna – PVC, ALU PVC in LESENA OKNA, VRATA in SENČILA AHAC A&R

V začetku leta 2007 smo pričeli z lastno proizvodnjo PVC oken in vrat iz profilov REHAU in okovja G-U ter ROTO. Že prej pa smo bili pooblaščeni monter in serviser PVC elementov drugih proizvajalcev. Za več informacij si oglejte katalog REHAU. V njem najdete opise ter tehnične lastnosti oken iz programa REHAU BRILLIANT-DESIGN.

V naša PVC okna vgrajujemo termoizolacijska steklo priznanega proizvajalca Termoglas d.o.o., ki sledi vsem zahtevam, ki jih postavljajo novi in vedno zahtevnejši standardi. Z našim dobaviteljem smo pričeli s trženjem izolacijskega stekla CLIMAGUARD PREMIUM, ki po novem standardu dosega toplotno prehodnost u=1,1 W/m2 K (po prejšnjem bi to pomenilo k=1,0 W/m2 K!).

Vse več je tudi povpraševanja po boljši izolativnosti PVC stavbnega pohištva. Za bolj zahtevne stranke nam podjetje Termoglas dobavlja tudi troslojno steklo termopan v sestavi 4-12-4 low e -12-4 low e, s čimer dosežemo toplotno prehodnost Ug = 0,7 W/m2 K.

V kolikor razmišljate o nakupu PVC stavbnega pohištva, nas o tem obvestite. K vam bomo napotili enega svojih monterjev, ki vam bo na podlagi vaših želja, naredil natančne izmere elementov ter vam hkrati tudi svetoval. Vsi naši izdelki bodo imeli obljubljene lastnosti, če jih bodo na objekt vgradili naši monterji, ki upoštevajo standarde montaže, po smernicah podjetja REHAU.

Poleg naših lastnih monterjev, so vam na voljo tudi sledeči pooblaščeni monterji:

ROMAN AHAC s.p., Prapreče 20a, 1420 Trbovlje
ŠALIĆ TOMO s.p., Šuštarjeva kolonija 12, 1420 Trbovlje
ALEŠ PETEK s.p., Pod Ostrim vrhom 27/b, 1420 Trbovlje
AHAC INŽENIRING d.o.o., Kolonija 1 maja 7, 1420 Trbovlje

S tem, ko vgrajene elemente vgradijo in testirajo pooblaščeni monterji, pridobite pravico do uveljavitve garancijskih postopkov in brezplačnega servisa za napake, katerim ni botrovala neustrezna uporaba.

V našem podjetju za doplačilo ponujamo tudi RAL montažo (sistem troslojnege vgrajevanja stavbnega pohištva podjetja ILLBRUCK). Naš program obsega okenske tesnilne sisteme: illbruck Duo, i3 in illmond Trio. S temi sistemi dosežemo, da so trajnost in toplotno-izolacijske latnosti fasadnega okenskega priključnega spoja podobne, kot jih imajo sosednji deli stavbe v skladu z lokalnimi predpisi, ki sledijo Direktivi Sveta 2002/91/ES.

 

 KATALOGI OKNA IN VRATA REHAU

pdf_small Katalog Rehau Geneo Ahac (pdf)   issuulogo Katalog Rehau Geneo Ahac (flash)
pdf_small Katalog PVC ALU okna Rehau Geneo (pdf)   issuulogo Katalog PVC ALU okna Rehau Geneo (flash)
     
pdf_small Barvna karta REHAU – RAL sistem (pdf)   issuulogo Barvna karta – RAL sistem (flash)
pdf_small Barvna karta REHAU standardna – od lesa do UNI (pdf)   issuulogo Barvna karta REHAU standardna – od lesa do UNI (flash)
pdf_small Barvna karta REHAU izvenstandardna – od lesa do UNI (pdf)   issuulogo Barvna karta REHAU izvenstandardna – od lesa do UNI (flash)

 

 

Galerija oken in vrat >


policaaluOglejte si tudi program okenskih polic >

 

 


 Pri PVC oknih je ključnega pomena tudi lahkotnost rokovanja. Nova zasnova tesnil in uporaba kvalitetnega GU okovja, skrbi za prijetno in občutno lažje zapiranje in odpiranje okna.

Print Friendly, PDF & Email