Police

Notranje_okenseke_police_Verarbeiterprospekt_02-2010-data-4


Zunanje okenske police RBB

http://www.norica.si/files/userfiles/STAVBNO%20OKOVJE/notranje%20in%20zunanje%20police/policaalu.jpg  

Ponujamo vam zunanje okenske police v beli, rjavi, sivi (eloksirani) barvi ter v vseh RAL barvah (po naročilu). Lahko pa vam dobavimo tudi surove police, ki so primerne za nadalne barvanje. Police imajo 25 mm rob, kar je cenovno ugodnejše. Lahko pa dobite tudi police z odkapnim robom 40 mm. Te so primerne za vse adaptacije objektov, saj vam ni potrebno odstraniti starih polic, ampak te police položite kar na stare police in jih tako prekrijete. Police z odkapnim robom 25 mm imamo stalno na zalogi, medtem ko vam police z odkapnim robom 40 mm dobavimo le po naročilu. Širina polic je od 50 mm do 400 mm. Police vam po želji razrežemo na želeno mero.

Police lahko zaključite z različnimi zaključki, odvisno od vaših želja in potreb. Tako lahko dobite zaključke za zid iz ometa z zgornjim robom 18 mm ali zaključke za klinker zid brez zgornjega roba. Zaključki so lahko aluminijasti ali plastični.

 

Notranje okenske police PLASTIVAN

http://www.norica.si/files/userfiles/STAVBNO%20OKOVJE/notranje%20in%20zunanje%20police/policapvc.jpg  

Notranje okenske police so iz PVC-ja. Imajo posebno mrežasto strukturo, zato so primerne tudi za odlaganje težjih predmetov. Police so dimenzijsko stabilne-trdne, vodoodporne ter enostavne za vgradnjo. Površina je odporna proti praskam.

Police so različnih dimenzij (od 150 mm pa do 605 mm), razrežemo pa jih tudi na mero. Police v beli barvi in barvi marmorja imamo stalno na zalogi, tako da je možna takojšnja dobava.

Navodila za vgradnjo: Police lahko pritrdite direktno na malto ali lepilo, možna pa je tudi pritrditev na nosilce.

     

 


Print Friendly, PDF & Email