Stranska drsna garažna vrata

 Stranska drsna garažna vrata so primerna predvsem za nizke garaže ali za garaže, katere imajo v notranjosti na stropu določene ovire. To so lahko razne cevi, prečni nosilci ali luči, katere preprečujejo dvižnim vratom pomik pod stropom garaže. Izdelujemo jih po meri, dostavimo in zmontiramo jih točno na vašo obstoječo odprtino, pri čemer gradbena dela niso potrebna.

Izvedba in potek vodil


Pri montaži spodnje šine ni potreben gradbeni poseg. Enostavno se jo privijači na že končno izdelan tlak ali keramiko v garaži. Vrata lahko odpiramo na levo ali desno steno garaže, pri čemer ohranimo optimalen izkoristek prostora v garaži in pred njo.

 

 

Tesnenje in izolacija


Stranska garažna vrata MKL imajo izboljšano tesnenje. Vrata imajo na treh straneh vgrajena gumijasta tesnila, s katerimi dosežemo boljše tesnenje kot pri izvedbi z ščetkastimi tesnili. Še vedno pa je spodaj pritrjeno ščetkasto tesnilo zaradi lepšega in lažjega teka vrat.
Segmenti garažnih vrat so izdelani iz jeklene pocinkane pločevine in vmesne polivretanske mase kot izolacije debeline 4cm.
 
 
 
 Tip panela  K  λ  Teža panela  Toleranca mm

 Kcal
m2.h.°C

 Watt
m2.°C
 Kcal
mh.°C
 Debelina  Dolžina  Raztezanje  Kvadratura
 Kg/m2  Kg/m
 500  0,43  0,50  0,0170  11,7  5,85  ± 2  ± 5  ± 2  ± 3
 610  0,43  0,50  0,0170  11,1  6,77  ± 2  ± 5  ± 2  ± 3
 

Varnost


 

Stranska drsna garažna vrata so izdelana po zahtevnih evropskih standardih 13241-1, kateri določa, da mora biti zagotovljena zaščita pred ukleščenjem prstov.

 

 

Paleta barv


 

Osnovna in še vedno najpogostejša barva pri stranskih drsnih garažnih vratih je bela barva. Po želji pa vam nudimo vrata v vseh mogočih barvah, katere nudi barvna RAL lestvica.

 

 

Vgrajena okna


V stranska drsna garažna vrata je mogoče vgraditi okna, katera so lahko različnih dimenzij, različnih oblik in z različnimi vgrajenimi okrasnimi motivi.
 
Okna
 
Okna serije 210 CL za stranska drsna garažna vrata   Okna serije 2200 CL za stranska drsna garažna vrata   Okna serije 2240 CL za stranska drsna garažna vrata
Serija 2210 CL   Serija 2200 CL   Serija 2240 CL

Okenski vložki

Okenski vložki serije INS22301-BRO za stranska drsna garažna vrata   Okenski vložki serije INS22301 za stranska drsna garažna vrata   Okenski vložki serije INS22301-BLA za stranska drsna garažna vrata
 INS22301-BRO   INS22301    INS22301-BLA
         
Okenski vložki serije INS22300-BRO za stranska drsna garažna vrata   Okenski vložki serije INS22300 za stranska drsna garažna vrata   Okenski vložki serije INS22300-BLA za stranska drsna garažna vrata
  INS22300-BRO    INS22300     INS22300-BL
 

Motivi vrat


Za končni izgled vašega doma je pomemben tudi zunanji izgled vaših stranskih drsnih garažnih vrat. Zato lahko izbirate med različnimi vzorci in strukturo vratnih segemntov.
 
   
 kasetni (RC)    vzdolžni z eno širšo črto (RV)    Gladek
         
   
vzdolžni z več črtami (RL)   valovit (MR)   industrijski IL 
 

Držala in ključavnica za deblokado


Stranska drsna garažna vrata imajo vgrajeno tipsko držalo za slučaj ročnega upravljanja vrat. Držalo je sodobne oblike in je lahko v srebrni (alu) ali črni barvi. V primeru, da garaža nima drugega vhoda, je v stranska garažna vrata nujno potrebno vgraditi ključavnico za deblokado.

 
Tipsko držaloi za drsna garažna vrata   Tipsko držalo za drsna garažna vrata   Ključavnica za deblokado drsnih garažnih vrat   Ključavnica za deblokado drsnih garažnih vrat
 Tipsko držalo     Ključavnica za deblokado po naročilu
 

 


Print Friendly, PDF & Email