Modeli lesenih ALU oken

LES_ALUoknaLUX9.7model1

LUX 8.7 – Les-Alu okna s profilom 87 mm

STEKLO: Les-Alu okna imajo možnost vgradnje različnih stekel debeline od 24 do 36 mm, ki omogočajo različne estetske rešitve ter zagotavljajo odlično toplotno (Ug = 0,7 – 1,1 W/m2K) in zvočno izolacijo (32-43 dB).

1. ALU MASKA: Aluminijasta maska na zunanji strani okna je v barvah bogate RAL lestvice in zagotavlja odlično zaščito pred vremenskimi vplivi. Olajša vzdrževanje okna in mu podaljša življenjsko dobo. Zaobljeni aluminijasti robovi poskrbijo za estetsko dovršenost in varnost uporabnika.

OKOVJE: Okovje les-alu okna je iz kakovostnega materiala v srebrni barvi in nudi enoročno vrtljivo-nagibno odpiranje. Na voljo pa je tudi izvedba okna s skritim okovjem Disegnio za eleganten videz.

2. ZAOBLJENOST: Zaokroženi detajli okenskih kril in podbojev ustvarijo mehak videz, ki hkrati prinaša varnost in enakomernejši nanos premaznih sredstev.

LES: Leseni okvir debeline 68 mm je večslojno lepljen brez vidnega dolžinskega spoja. Skupna vgradna debelina okvirja (les+alu maska) je 87 mm. Les je ekološko zaščiten po barvni karti Gašper ali RAL karti. Notranjo stran oken je možno prekriti z različnimi odtenki vzdržljivih barv na vodni osnovi. Možnost letvice Lux – ravne steklitvene letvice s prekrivanjem ali integrirane letvice Lux Integra.

3. TESNILO: Med podbojem in krilom okna sta vgrajeni dve tesnili, možna pa je tudi vgraditev tretjega tesnila.

 


 

 

LES_ALUoknaLUX9.7model2

LUX 9.7 – Les-Alu okna s profilom 97 mm

STEKLO: Les-alu okna imajo možnost vgradnje različnih stekel debeline od 34 do 46 mm, ki omogočajo različne estetske rešitve ter zagotavljajo toplotno (Ug = 0,5 – 0,7 W/m2K) in zvočno izolacijo (35-48 dB). Med steklo je mogoče integrirati tudi žaluzije.

1. ALU MASKA: Aluminijasta maska na zunanji strani okna pride v barvah bogate RAL lestvice in odlično ščiti pred škodljivimi vremenskimi vplivi. Aluminijasta maska olajša vzdrževanje okna in s tem podaljša njegovo življenjsko dobo. Zaobljeni aluminijasti robovi poskrbijo za estetsko dovršenost.

OKOVJE: Okovje okna je iz kakovostnega materiala v srebrni barvi in nudi enoročno vrtljivo-nagibno odpiranje. Za zahtevnejše uporabnike so na voljo tudi okna s skritim okovjem Disegnio, ki za zagotavljajo eleganten minimalističen videz.

2. ZAOBLJENOST: Krila in podboji imajo zaokroženi detajle, ki ustvarijo mehak in prijetnejši videz. Zaobljeni detajli dajejo dodatno varnost in omogočajo enakomernejši nanos premaznih sredstev.

LES: Leseni okvir okna debeline 78 mm je večslojno lepljen brez vidnega dolžinskega spoja. Skupna vgradna debelina okvirja (les+alu maska) je 97 mm. Les je ekološko zaščiten po barvni karti Gašper ali RAL karti, notranjo stran oken pa je možno prekriti z različnimi odtenki vzdržljivih barv na vodni osnovi. Možnost letvice Lux: ravne steklitvene letvice s prekrivanjem.

3. TESNILO: Med podbojem in krilom okna so serijsko vgrajena tri tesnila.

Print Friendly, PDF & Email